Vepřový džuveč

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 20 dkg Cibule
  • 40 dkg Paprika zelená
  • 10 dkg Rýže dušená
  • 40 dkg Brambory
  • 50 dkg Rajčata
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 455 kcal
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 81 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 90 mg
  • Draslík 961.9 mg
  • Vláknina 13677.2 mg
  • Vitamín A 13677.2 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 111.4 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na tuku z konzervy.

  • 2

    Přidáme papriky na nudličky, podusíme, přidáme předvařenou rýži, na plátky nakrájené brambory, sůl, promícháme, přidáme na plátky pokrájená oloupaná rajčata, koření a podlijeme vodou.

  • 3

    Vložíme maso a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu