Vepřový džuveč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 455 kcal
- Sacharidy 32 g
- Tuky 30 g
- Sodík 81 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 90 mg
- Draslík 961.9 mg
- Vláknina 13677.2 mg
- Vitamín A 13677.2 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 111.4 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme na kolečka a osmahneme na tuku z konzervy.
-
2
Přidáme papriky na nudličky, podusíme, přidáme předvařenou rýži, na plátky nakrájené brambory, sůl, promícháme, přidáme na plátky pokrájená oloupaná rajčata, koření a podlijeme vodou.
-
3
Vložíme maso a dusíme doměkka.