Vepřové maso s kapustou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1610 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 121 g
- Sodík 240 mg
- Bílkoviny 79 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 360 mg
- Draslík 2404.9 mg
- Vláknina 25029 mg
- Vitamín A 25029 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 609 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 20.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na sádle z konzervy osmahneme drobně pokrájenou cibuli, zalijeme trochou vody a přidáme kapustu pokrájenou na nudličky.
-
2
Dusíme doměkka. Zaprášíme moukou, osolíme, opepříme, vmícháme maso z konzervy, prohřejeme a dochutíme prolisovaným česnekem.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.