Vepřové ragú s květákem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 559 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 44 g
- Sodík 148 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 207.1 mg
- Draslík 793.1 mg
- Vláknina 11584.5 mg
- Vitamín A 11584.5 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 122.8 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 46.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Květák uvaříme v osolené vodě a rozdělíme ho na růžičky.
-
2
Cibuli nakrájíme, osmahneme na másle, zasypeme moukou a vymícháme světlou jíšku, zředíme vodou z květáku.
-
3
Uvaříme na hustou omáčku, okořeníme, přilijeme smetanu a žloutek. Nakonec vložíme maso z konzervy a květák. Prohřejeme a podáváme.
-
9
¨