Hovězí maso v leču
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 804 kcal
- Sacharidy 42 g
- Tuky 60 g
- Sodík 517 mg
- Bílkoviny 32 g
- Uhlovodany 42 g
- Cholesterol 796 mg
- Draslík 2055.9 mg
- Vláknina 25669.6 mg
- Vitamín A 25669.6 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 283.5 mg
- Vitamín E 5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 63 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Papriky a houby očistíme, pokrájíme na nudličky, podlijeme trochou vody a podusíme do poloměkka.
-
2
Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme houby a papriku na osminky pokrájená rajčata a vše podusíme. Vložíme maso z konzervy, vejce, promícháme, osolíme, zasypeme mletou paprikou a
-
3
mícháme až vejce zhoustnou.
-
4
Podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.