Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Hovězí maso v leču | Receptarium.cz

Hovězí maso v leču

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 804 kcal
  • Sacharidy 42 g
  • Tuky 60 g
  • Sodík 517 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 42 g
  • Cholesterol 796 mg
  • Draslík 2055.9 mg
  • Vláknina 25669.6 mg
  • Vitamín A 25669.6 mg
  • Vitamín B6 1.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 283.5 mg
  • Vitamín E 5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 63 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Papriky a houby očistíme, pokrájíme na nudličky, podlijeme trochou vody a podusíme do poloměkka.

  • 2

    Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme houby a papriku na osminky pokrájená rajčata a vše podusíme. Vložíme maso z konzervy, vejce, promícháme, osolíme, zasypeme mletou paprikou a

  • 3

    mícháme až vejce zhoustnou.

  • 4

    Podáváme s vařenými brambory nebo chlebem.

Komentáře k receptu