Hovězí guláš na zelenině

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Brambory
  • 500 g Guláš hovězí
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Kedlubna
  • 4 ks Paprika zelená
  • 6 ks Rajčata
  • 3 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Květák
  • 1 hrst Houby čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 5 dkg Tuk
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 693 kcal
  • Sacharidy 57 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 49 g
  • Cholesterol 11.9 mg
  • Draslík 1619.1 mg
  • Vláknina 28582.5 mg
  • Vitamín A 28582.5 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 210.3 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 6.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme mrkev, kedlubnu, květák, povařené ve slané vodě a pokrájené. Brambory uvaříme doměkka, nakrájíme na kostky, přidáme k zelenině i s

  • 2

    pokrájenými houbami, podušenými na tuku.

  • 3

    Potom přidáme papriky a rajčata, pokrájené.

  • 4

    Vše promícháme a přidáme konzervu hovězího guláše i s omáčkou. Můžeme přisolit, nebo dochutit utřeným česnekem. Prohřejeme a podáváme.

Komentáře k receptu