Hovězí guláš na zelenině
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 693 kcal
- Sacharidy 57 g
- Tuky 30 g
- Sodík 195 mg
- Bílkoviny 34 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 11.9 mg
- Draslík 1619.1 mg
- Vláknina 28582.5 mg
- Vitamín A 28582.5 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 210.3 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na tuku, přidáme mrkev, kedlubnu, květák, povařené ve slané vodě a pokrájené. Brambory uvaříme doměkka, nakrájíme na kostky, přidáme k zelenině i s
-
2
pokrájenými houbami, podušenými na tuku.
-
3
Potom přidáme papriky a rajčata, pokrájené.
-
4
Vše promícháme a přidáme konzervu hovězího guláše i s omáčkou. Můžeme přisolit, nebo dochutit utřeným česnekem. Prohřejeme a podáváme.