Lančmít se zelím

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 40 dkg Luncheon Meat
  • 15 dkg Zelí kysané
  • 4 dkg Sádlo škvařené
  • 60 dkg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2010 kcal
  • Sacharidy 112 g
  • Tuky 147 g
  • Sodík 319 mg
  • Bílkoviny 70 g
  • Uhlovodany 92 g
  • Cholesterol 278.8 mg
  • Draslík 2927.8 mg
  • Vláknina 39259 mg
  • Vitamín A 39259 mg
  • Vitamín B6 1.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 132.1 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 26.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.

  • 2

    Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.

  • 3

    Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.

  • 4

    Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.

  • 5

    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu