Lančmít se zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2010 kcal
- Sacharidy 112 g
- Tuky 147 g
- Sodík 319 mg
- Bílkoviny 70 g
- Uhlovodany 92 g
- Cholesterol 278.8 mg
- Draslík 2927.8 mg
- Vláknina 39259 mg
- Vitamín A 39259 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 132.1 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 26.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.
-
2
Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.
-
3
Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.
-
4
Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.
-
5
Podáváme se zeleninovým salátem.