Brambory vařené s tvarohovou nádivkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 356 kcal
- Sacharidy 55 g
- Tuky 12 g
- Sodík 194 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 31.3 mg
- Draslík 27.6 mg
- Vláknina 6960.5 mg
- Vitamín A 6960.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě s kmínem doměkka. Scedíme je a dáme do nahřáté mísy s pokličkou.
-
2
Tvaroh prolisujeme, našleháme se smetanou, osolíme a přidáme jemně nasekanou pažitku.
-
3
Tvarohem brambory přelijeme nebo podáváme zvlášť v misce, do které kousky brambor namáčíme.