Bramborová pěna zapečená
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 195 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 16 g
- Sodík 276 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 260.3 mg
- Draslík 99.2 mg
- Vláknina 222.5 mg
- Vitamín A 222.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory upečeme ve slupce, oloupeme je a umeleme na strojku.
-
2
Žloutky utřeme se solí a s polovinou másla, přidáme brambory, sůl, koření, petrželku a pevný sníh z bílků.
-
3
Směs naplníme do vymazané a vysypané zapékací mísy a rychle zapečeme v troubě.
-
4
Hotový pokrm pokapeme kečupem a ihned podáváme.