Bramborový pudink s párky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 456 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 32 g
- Sodík 460 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 28 g
- Cholesterol 206.8 mg
- Draslík 494.3 mg
- Vláknina 5521 mg
- Vitamín A 5521 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Máslo utřeme se žloutky, solí a pepřem do pěny.
-
2
Přidáme nadrobno nakrájené párky, den předem uvařené strouhané brambory, sníh z bílků, trochu strouhanky a nasekanou petrželovou nať.
-
3
Těsto naplníme do vymazané a vysypané pudinkové formy, uzavřeme a hodinu vaříme ve vodní lázni.
-
4
Pudink vyklopíme, posypeme strouhankou a pokropíme máslem. Obložíme dušeným špenátem.