Špaldové rizoto

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 250 g Pšenice Špalda
  • 300 g Vepřová krkovička
  • 400 g Lečo mražené
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 537 kcal
  • Sacharidy 51 g
  • Tuky 25 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 45 g
  • Cholesterol 85.9 mg
  • Draslík 38.6 mg
  • Vláknina 927.2 mg
  • Vitamín A 927.2 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pokrájenou cibuli a kostičky masa osmažíme, okořeníme, zalijeme lečem a do poloměkka dusíme.

  • 2

    Špaldu vysypeme a podlijeme vodou.

  • 3

    Na 30 minut vložíme do trouby a poté na talíři posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře k receptu