Špaldové rizoto
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 537 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 25 g
- Sodík 59 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 45 g
- Cholesterol 85.9 mg
- Draslík 38.6 mg
- Vláknina 927.2 mg
- Vitamín A 927.2 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pokrájenou cibuli a kostičky masa osmažíme, okořeníme, zalijeme lečem a do poloměkka dusíme.
-
2
Špaldu vysypeme a podlijeme vodou.
-
3
Na 30 minut vložíme do trouby a poté na talíři posypeme strouhaným sýrem.