Pikantní sumeček

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Pangasius - filety
  • 1 ks Bobkový list
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Kmín celý
  • 1 špetka Koření grilovací
  • 0.4 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Provensálské koření
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 338 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 122 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 24.7 mg
  • Draslík 82.1 mg
  • Vláknina 2298 mg
  • Vitamín A 2298 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 22.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rybu pokapeme citronovou šťávou a sójovou omáčkou pikant. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a provensálskými bylinkami.

  • 2

    Potřeme česnekem, hořčicí a pokmínujeme.

  • 3

    Poté dáme odležet.

  • 4

    Na másle s trochou oleje opečeme rybu s plátky cibule a bobkovým listem.

  • 5

    Po 3 minutách rybu obrátíme a pečení dokončíme.

Komentáře k receptu