Vaječná omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Párky jemné
  • 100 g Sýr smetanový tavený 45%
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 467 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 283 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 491.3 mg
  • Draslík 325.2 mg
  • Vláknina 2802.5 mg
  • Vitamín A 2802.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nakrájíme rajče na plátky, vše ostatní na kousky.

  • 2

    Párek osmahneme s cibulkou.

  • 3

    Do hrnku vyklepneme vejce, přidáme mléko,lžíci mouky, osolíme a opepříme.

  • 4

    Na teflonovou pánev vlijeme vejce, přidáme párek, cibuli, tavené sýry, plátky rajčat.

  • 5

    Poté podáváme.

Komentáře k receptu