Bramborák s jablky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 491 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 21 g
- Sodík 384 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 30 mg
- Draslík 769.9 mg
- Vláknina 15610 mg
- Vitamín A 15610 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Syrové brambory nastrouháme a vymačkáme vodu. Přidáme jemně nastrouhané vařené brambory a mouku.
-
2
Do těsta přidáme oloupaná a na kostičky nakrájená jablka.
-
3
Těsto rozprostřeme do pekáče vymazaného tukem a upečeme dozlatova. Pokrm sypeme cukrem a krájíme na čtverce.