Masový koláč
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1345 kcal
- Sacharidy 21 g
- Tuky 131 g
- Sodík 126 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 145 mg
- Draslík 758.4 mg
- Vláknina 6234.3 mg
- Vitamín A 6234.3 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, slijeme je, přidáme horké mléko, máslo, sůl a vyšleháme do kaše.
-
2
Necháme zchladnout, abychom pak mohli plnit do cukrářského sáčku.
-
3
Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek, kečup, papriku, sůl.
-
4
Promícháme a dusíme 10 minut.
-
5
Hotovou směs přendáme do zapékací mísy a navrch masa vytvoříme z kaše bramborové pusinky pomocí cukrářského sáčku.
-
6
Koláč zapečeme 25 minut na 200 stupňů.