Bramborový pudink s kečupem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 342 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 24 g
- Sodík 365 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 152.7 mg
- Draslík 297.6 mg
- Vláknina 3631.2 mg
- Vitamín A 3631.2 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 28.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse utřeme polovinu másla se žloutky a solí do pěny.
-
2
Přidáme horké prolisované brambory, koření a pevný sníh z bílků.
-
3
Pudinkovou formu vymažeme tukem, vysypeme strouhankou a naplníme těstem. Uzavřenou formu postavíme do vodní lázně a v páře vaříme asi 45 minut.
-
4
Hotový pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme máslem a kečupem.