Bramborový salát s čerstvou zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 372 kcal
- Sacharidy 39 g
- Tuky 363 g
- Sodík 142 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 184 mg
- Draslík 955.9 mg
- Vláknina 21984.8 mg
- Vitamín A 21984.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 29.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme a ve slupce dáme vařit brambory.
-
2
Uvaříme natvrdo vejce. Opereme čekanku se salátem a na kousky nakrájíme. Oškrábeme a na nudličky nakrájíme mrkev, na osminky nakrájíme ředkvičky.
-
3
Připravíme si zálivku - do vinného octa přidáme sůl, pepř, přilijeme olivový olej a rozmícháme vidličkou.
-
4
Nakrájíme uvařené brambory i se slupkou na osminy, vařená vejce na plátky, přidáme salát, čekanku, ředkvičky a mrkev.
-
5
Přidáme pažitku a vše promícháme.
-
6
Poté zalijeme salát zálivkou.