Špaldový salát s tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 265 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 10 g
- Sodík 107 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 324.6 mg
- Vláknina 6367 mg
- Vitamín A 6367 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.3 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Připravíme si špaldu, vaříme 30 minut pod pokličkou se špetkou soli, ale nemícháme.
-
2
Nakrájíme tofu, papriky, rajčata a okurku na kostičky.
-
3
K zelenině s tofu přidáme oříšky a uvařenou špaldu.
-
4
Ochutíme zálivkou z olivového oleje smíchaného s provensálským kořením, citronovou šťávou a špetkou soli.