Slovenský perkelt

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kostka Polévkové kostky Vitana
  • 800 g Kuřecí stehna
  • 1 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Bobkový list
  • 1 ks Rajčata
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý celý
  • 1 l Voda pitná
  • 4 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 452 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 169.6 mg
  • Draslík 488.4 mg
  • Vláknina 1701.5 mg
  • Vitamín A 1701.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.7 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z hořáku.

  • 2

    Přidáme kuřecí stehna, bobkové listy a pepř. Zamícháme, vrátíme zpět na hořák a 15 minut dusíme.

  • 3

    Přidáme vodu, masox, sůl a dovaříme.

  • 4

    Maso vyjmeme, vybereme kosti a vrátíme zpět.

Komentáře k receptu