Slovenský perkelt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 452 kcal
- Sacharidy 4 g
- Tuky 31 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 169.6 mg
- Draslík 488.4 mg
- Vláknina 1701.5 mg
- Vitamín A 1701.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.7 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na oleji osmahneme cibuli, přidáme mletou sladkou papriku, nakrájené rajče, promícháme a stáhneme z hořáku.
-
2
Přidáme kuřecí stehna, bobkové listy a pepř. Zamícháme, vrátíme zpět na hořák a 15 minut dusíme.
-
3
Přidáme vodu, masox, sůl a dovaříme.
-
4
Maso vyjmeme, vybereme kosti a vrátíme zpět.