Andaluzský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 83 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 4 g
- Sodík 66 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 13 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 419.9 mg
- Vláknina 4125 mg
- Vitamín A 4125 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata omyjeme, oloupeme a spolu s okurkami a oloupanou cibulí je nakrájíme na plátky. Vložíme do salátové mísy.
-
2
Zeleninu zalijeme zálivkou z oleje, octa, vody, cukru a utřeného česneku se solí.
-
3
Salát podáváme jako doplněk k různým pokrmům.