Ředkvičkový salát s naťovou cibulí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 228 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 15 g
- Sodík 180 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 19 g
- Cholesterol 155.2 mg
- Draslík 511.7 mg
- Vláknina 8810 mg
- Vitamín A 8810 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 43 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do salátové mísy.
-
2
Přidáme na kroužky nakrájenou cibuli i s natí, osolíme a promícháme.
-
3
Smetanu smícháme s citronovou šťávou a vmícháme do salátu. Ozdobíme natvrdo uvařenými vejci nakrájenými na dílky a jemně nasekanou petrželovou natí.