Ředkvičkový salát s naťovou cibulí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 10 g Petržel - nať
  • 5 ks Cibule
  • 1 ks Citrony
  • 10 ks Ředkvička
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Zakysaná smetana
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 228 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 180 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 155.2 mg
  • Draslík 511.7 mg
  • Vláknina 8810 mg
  • Vitamín A 8810 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 43 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Ředkvičky omyjeme, nakrájíme na plátky a vložíme do salátové mísy.

  • 2

    Přidáme na kroužky nakrájenou cibuli i s natí, osolíme a promícháme.

  • 3

    Smetanu smícháme s citronovou šťávou a vmícháme do salátu. Ozdobíme natvrdo uvařenými vejci nakrájenými na dílky a jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře k receptu