Těstovinový salát s tuňákem
Suroviny
- 250 g Okurky nakládané
- 250 g Těstoviny konzumní
- 1 ks Hrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 1 ks Tuňák v oleji
- 5 ks Vejce slepičí
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 1 ks Kukuřice cukrová nakládaná
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 špetka Chilli koření mleté
- 6 polévková lžíce Majolka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 48 g
- Tuky 22 g
- Sodík 790 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 242.9 mg
- Draslík 286.4 mg
- Vláknina 7353.2 mg
- Vitamín A 7353.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Dle návodu uvaříme těstoviny a necháme vychladnout.
-
2
Slijeme hrášek a kukuřici, okurky a papriku nakrájíme na kostičky.
-
3
Uvaříme natvrdo vajíčka.
-
4
Slijeme šťávu z tuňáka.
-
5
Vše promícháme, přidáme majonézu a dochutíme solí a pepřem a chilli.