Champagne julep
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 766 kcal
- Sacharidy 67 g
- Tuky 6 g
- Sodík 3 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 56.9 mg
- Vláknina 1.6 mg
- Vitamín A 1.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 3.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8750.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do sklenice na sekt tzv. flétny dáme kousek cukru a zastříkneme ho sektem.
-
2
Vložíme kratší čerstvý stonek máty a muddlerem /nebo koncem barové lžičky/ ho vymačkáme do cukrové fáše.
-
3
Přilijeme sekt, opatrně promícháme a ozdobíme snítkou máty a řezem pomeranče.