Kuskus s vínem, jablky a hruškami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 351 kcal
- Sacharidy 71 g
- Tuky 7 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 71 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 516.5 mg
- Vláknina 14527 mg
- Vitamín A 14527 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Nasypeme do mísy kuskus, zalijeme 150ml vroucí vody, přidáme olivový olej a necháme nabobtnat 10 minut pod přiklopeným talířem.
-
2
Omyjeme jablka a hrušky, oloupeme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na kostičky.
-
3
Omyjeme víno a nakrájíme.
-
4
Rozmícháme s medem, citronovou šťávu a přidáme dvě lžíce vody. Zálivkou zalijeme ovoce, přidáme ke kuskusu a posypeme rozinkami a oříšky.
-
5
Promícháme a podáváme.