Pórová polévka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Brambory
  • 400 g Pórek
  • 40 g Sádlo škvařené
  • 1 špetka Sůl
  • 1 l Hovězí vývar základní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 217 kcal
  • Sacharidy 24 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 747 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 24 g
  • Cholesterol 9.7 mg
  • Draslík 599.6 mg
  • Vláknina 6725 mg
  • Vitamín A 6725 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.1 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pór očistíme, nakrájíme na tenká kolečka, opečeme na rozehřátém sádle, zalijeme masovým vývarem, osolíme a uvaříme do měkka s očištěnými brambory nakrájenými na kostičky.

Komentáře k receptu