Ucha-ruská rybí polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 9 g
- Sodík 222 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 70 mg
- Draslík 918 mg
- Vláknina 11296.8 mg
- Vitamín A 11296.8 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.6 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté ryby vložíme do osolené vody, přidáme cibuli, mladé póry, očištěnou nakrájenou petržel, a celer a krátce povaříme.
-
2
Potom přidáme oloupaná rajčata, bobkový list, celý pepř a uvaříme do měkka. Nakonec přimícháme máslo a drobně nakrájenou petrželovou nať.