Polévka z uzeného masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Ječné kroupy
  • 100 g Zelenina kořenová
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Petržel - nať
  • 1 ks Vepřové koleno uzené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 540 kcal
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 40 g
  • Sodík 64790 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 91.7 mg
  • Draslík 62.4 mg
  • Vláknina 2447.3 mg
  • Vitamín A 2447.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uzené maso vložíme do osolené vody, přivedeme k varu a vaříme do měkka. Přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, omyté kroupy, na drobno nakrájenou cibuli a vaříme vše do měkka. Měkké maso vyndáme, vykostíme, nakrájíme a dáme zpět do polévky. Nakonec přidáme drobně nakrájenou zelenou petrželovou nať a dosolíme.

Komentáře k receptu