Hospodský guláš

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1 ks Česnek
  • 2 ks Nové koření celé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Majoránka
  • 0.5 kg Cibule
  • 1 kg Hovězí kližka
  • 3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Protlak rajčatový
  • 1 polévková lžíce Gulášové koření
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 42 mg
  • Bílkoviny 37 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 1.8 mg
  • Draslík 126.1 mg
  • Vláknina 2978.5 mg
  • Vitamín A 2978.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.4 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupanou a nakrájenou cibuli na oleji zpěníme, přidáme protlak, nakrájené maso na kostky a osmahneme.

  • 2

    Přidáme koření, sůl, pepř, podlijeme vývarem a dusíme, dokud maso nezměkne.

  • 3

    Nakonec přidáme česnek a zahustíme moukou smíchanou s trochou vody.

Komentáře k receptu