Roštěnka z kotlety

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové kotlety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 hrnek Hovězí vývar základní
  • 1 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Jíška instantní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 297 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 792 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 88.1 mg
  • Draslík 594.2 mg
  • Vláknina 1059.8 mg
  • Vitamín A 1059.8 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet.

  • 2

    Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a osmahneme z obou stran. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.

  • 3

    Po změknutí přidáme hořčici, zahustíme jíškou a povaříme.

Komentáře k receptu