Ovocný salát s vinným nálevem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 315 kcal
- Sacharidy 54 g
- Tuky 7 g
- Sodík 6 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 564.7 mg
- Vláknina 15950 mg
- Vitamín A 15950 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 86.7 mg
- Vitamín E 3.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Víno s vodou a s cukrem svaříme a necháme vychladnout.
-
2
Oloupaná jablka a pomeranče nakrájíme na plátky a přelijeme je vychladlým nálevem.
-
3
Salát zdobíme na plátky nakrájenými mandlemi.