Salát z jablek a rajčat
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 185 kcal
- Sacharidy 36 g
- Tuky 5 g
- Sodík 90 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 36 g
- Cholesterol 8.3 mg
- Draslík 517.4 mg
- Vláknina 11870 mg
- Vitamín A 11870 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 38.9 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme je na plátky.
-
2
Přidáme oloupaná a na hrubším struhadle nastrouhaná jablka.
-
3
Zalijeme zálivkou z vody, oleje, cukru, soli a citronové šťávy. Na miskách dáme na každou porci kopeček jogurtu.
-
4
Podáváme k masitým i bezmasým pokrmům.