Polévka žampiónová

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 150 g Žampiony čerstvé
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 344 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 89 mg
  • Bílkoviny 12 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 281.3 mg
  • Draslík 591.9 mg
  • Vláknina 3240 mg
  • Vitamín A 3240 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 34.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jíšku zalijeme vodou a povaříme.

  • 2

    Žampióny, očistíme, pokrájíme na plátky, podusíme na másle s citrónovou šťávou a trochou vody doměkka.

  • 3

    Přidáme do polévky a povaříme.

  • 4

    Vmícháme rozšlehané vejce a podáváme s osmaženou houskou.

Komentáře k receptu