Vaječná masová míchanice

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Sýr Eidam cihla 45%
  • 250 g Vepřová plec pečená
  • 6 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • 1 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1453 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 97 g
  • Sodík 1872 mg
  • Bílkoviny 133 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 1789.9 mg
  • Draslík 1523.2 mg
  • Vláknina 285 mg
  • Vitamín A 285 mg
  • Vitamín B6 1.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.5 mg
  • Vitamín E 4.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečené libovolné maso, nakrájíme, podusíme ve vlastní šťávě s trochou smetany a jemně nastrouhaným sýrem.

  • 2

    Umícháme vejce se solí, moukou, mlékem a pepřem.

  • 3

    Posypeme sýrovou směsí, masem a dobře promícháme.

  • 4

    Podáváme horké s bramborem.

Komentáře k receptu