Džingaro

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Vepřové maso libové
  • 250 g Zeleninová směs Hamé
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 337 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 24 g
  • Sodík 60 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 89.7 mg
  • Draslík 74 mg
  • Vláknina 1739.8 mg
  • Vitamín A 1739.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3162.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli na kolečka.

  • 2

    Přidáme nakrájené maso na kousky, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.

  • 3

    Přidáme zeleninovou směs, kečup dle chuti a podáváme.

Komentáře k receptu