Dánský předkrm

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 1 kávová lžička Hořčice plnotučná
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Sardelové řezy
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 976 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 82 g
  • Sodík 3626 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 1129.9 mg
  • Draslík 800.5 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 5.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 74.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, rozřízneme podélně a vydlabeme žloutek.

  • 2

    Změklé máslo utřeme se sardelemi hořčicí a žloutky.

  • 3

    Směsí naplníme bílky, obložíme kaviárem a petrželkou.

Komentáře k receptu