Jogurtový dip

Hodnocení 1x 1x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 250 g Jogurt bílý
  • 0.5 kávová lžička Skořice mletá
  • 0.5 kávová lžička Paprika mletá sladká
  • 1 ks Pomeranče
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • 3 polévková lžíce Sezamová pasta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 110 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 59 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 11 g
  • Cholesterol 5.4 mg
  • Draslík 187.8 mg
  • Vláknina 2890.7 mg
  • Vitamín A 2890.7 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jogurt smícháme s medem, sezamovou pastou tahini, šťávou a kůrou z 1/2 pomeranče, pálivou paprikou, skořicí, solí a pepřem.

Komentáře k receptu