Pečená telecí ledvina
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1115 mg
- Bílkoviny 30 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 722.1 mg
- Draslík 525.9 mg
- Vláknina 662.5 mg
- Vitamín A 662.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 9.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 39.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Telecí ledvinu opláchneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou. Vložíme do tukem vymazaného pekáče a poklademe plátky másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, podléváme vypečenou šťávou.