Pečená telecí ledvina

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 120 g Máslo čerstvé
  • 750 g Telecí ledviny
  • 8 g Sůl
  • 15 g Tuk
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 20 g Mouka pšeničná hladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 460 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1115 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 722.1 mg
  • Draslík 525.9 mg
  • Vláknina 662.5 mg
  • Vitamín A 662.5 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 9.4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 39.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Telecí ledvinu opláchneme, osolíme, opepříme, poprášíme moukou. Vložíme do tukem vymazaného pekáče a poklademe plátky másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, podléváme vypečenou šťávou.

Komentáře k receptu