Bačovy papriky s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Klobása Dunajská
  • 50 ml Olej rostlinný
  • 4 ks Paprika zelená
  • 1 ks Feferony
  • 1 ks Cibule
  • 4 ks Rohlíky bílé
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Papriková pasta sladká
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 498 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 35 g
  • Sodík 4 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 180.3 mg
  • Vláknina 7178 mg
  • Vitamín A 7178 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.9 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté papriky a feferonku rozkrojíme, zbavíme semínek a pokrájíme na proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenké kroužky. Klobásu pokrájíme na kolečka. Očištěný česnek rozetřeme.

  • 2

    V pánvi si na oleji osmažíme dozlatova cibuli, přidáme k ní klobásu s paprikou, promícháme a krátce osmažíme dozlatova. Ochutíme česnekem, paprikovou pastou a podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře k receptu