Treska smažená s mangem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 175 g Mrkev kořen
  • 450 g Treska aljašská
  • 1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
  • 1 ks Mango
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 dl Šťáva z růžových grepů
  • 1 polévková lžíce Omáčka sójová
  • 2 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Limetková šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 214 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 105 g
  • Sodík 83 mg
  • Bílkoviny 22 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 41.6 mg
  • Draslík 646.5 mg
  • Vláknina 7132.8 mg
  • Vitamín A 7132.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.8 mg
  • Vitamín E 2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na tenké tyčinky pokrájíme očištěnou mrkev. Olej rozehřejeme v předehřátém woku a osmahneme na něm pokrájenou cibuli, mrkev a papriku.

  • 2

    Tresku pokrájíme na kostky. Oloupeme mango a dužinu oškrábeme z pecky, pokrájíme ji na tenké plátky. Do woku přidáme mango a tresku a smažíme 5 minut.

  • 3

    Smícháme v misce solamyl, ovocnou a limetkovou šťávu, sójovou omáčku a nalijeme směs do woku. Vaříme, dokud nezačne směs houstnout.

  • 4

    Hotový pokrm posypeme koriandrem a podáváme.

Komentáře k receptu