Vařené jehněčí nadvakrát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 522 kcal
- Sacharidy 51 g
- Tuky 20 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 50 g
- Cholesterol 142.5 mg
- Draslík 408.5 mg
- Vláknina 6174.5 mg
- Vitamín A 6174.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.1 mg
- Vitamín E 2.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1071.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce dáme nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Ve velkém woku povaříme 5 minut kousky jehněčího masa, poté scedíme a necháme okapat.
-
2
Dáme maso do mísy a smícháme s lžící slunečnicového oleje a sójovou omáčkou.
-
3
Ve velkém woku rozehřejeme zbylý slunečnicový olej, přidáme marinované jehněčí a rozetřený česnek a smažíme, než začne maso hnědnout, cca 5 minut. Přidáme ústřicovou omáčku, moučkový cukr a promícháme.
-
4
Scedíme nudle a necháme okapat. Přidáme je do woku a smažíme 5 minut. Přidáme do woku špenát a minutu povaříme. Podáváme horké.