Jehněčí s kůrčičkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 19 g
- Sodík 169 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 70.3 mg
- Draslík 286.2 mg
- Vláknina 43.5 mg
- Vitamín A 43.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V nekovové míse smícháme hořčici, lžíci oleje, cukr, mouku, sůl, pepř a křenovou omáčku. Vše promícháme. Maso obalíme ve směsi.
-
2
Hliníkovou fólii potřeme lehce olejem a důkladně do ní zabalíme maso. 30 minut opékáme na roštu a občas balíček obrátíme. Poté fólii rozbalíme, přelijeme šťávou z masa a ještě na fólii rozbalené pečeme 15 minut.
-
3
Maso vyndáme z fólie, položíme na talíř, pokrájíme na silnější plátky a podáváme.