Salát s fazolemi, fazolkami, tuňákem a olivami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 617 kcal
- Sacharidy 76 g
- Tuky 11 g
- Sodík 953 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 76 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 2710.7 mg
- Vláknina 41554.8 mg
- Vitamín A 41554.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 39.5 mg
- Vitamín E 2.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 14.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zelené fazolky krátce povaříme, smícháme s bílými fazolemi z konzervy, olivami, tuňákem z konzervy, rajčatovou omáčkou, nasekanou petrželí, solí a pepřem.
-
2
Vše důkladně promícháme a salát podáváme s pečivem.