Teplý špenátový salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 860 kcal
- Sacharidy 91 g
- Tuky 57 g
- Sodík 1010 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 91 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 6082.8 mg
- Vláknina 46166 mg
- Vitamín A 46166 mg
- Vitamín B6 1.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 391.6 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 11.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V pánvi wok rozehřejeme olej z vlašských ořechů, přidáme rajčata, čerstvý roztrhaný špenát, červenou cibuli, nasekanou pažitku, nasekané kešu ořechy a špetku soli a osmahneme asi 1 minutu, dokud nezačne špenát vadnout.
-
2
Dáme vše do mísy, ozdobíme pažitkou a podáváme.