Treska v papilotě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 11 g
- Sodík 439 mg
- Bílkoviny 46 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 106 mg
- Draslík 1067.8 mg
- Vláknina 907.5 mg
- Vitamín A 907.5 mg
- Vitamín B6 1.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.9 mg
- Vitamín E 1.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Pečící papír nastříháme na čtyři obdélníky velikosti 30 x 37 cm. Rozpustíme 30 g másla, pomastíme jím papírové obdélníky a 2 plechy na pečení.
-
2
Na jednu polovinu každého obdélníku položíme porci ryby. Rybu pokryjeme strouhaným zázvorem, nakrájenou cibulí, drceným česnekem a pomastíme zbylým máslem. Smícháme sójovou omáčku, rýžové víno, cukr a zálivkou rybu pokropíme. Prázdnou polovinu papíru přehneme přes rybu, na okrajích uděláme záhyby a špičky papíru složíme.
-
3
Připravené balíčky položíme na pomaštěné plechy a 8-10 minut pečeme v předehřáté troubě při 230 °C, až papír zhnědne a balíčky se nadýchnou.
-
4
Papírové balíčky přemístíme na jednotlivé vyhřáté talíře a servírujeme.