Křupavé rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 418 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 16 g
- Sodík 1608 mg
- Bílkoviny 53 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 403.6 mg
- Vláknina 7872.5 mg
- Vitamín A 7872.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 76 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V míse smícháme strouhanku, najemno pokrájenou petrželovou nať, nastrouhaný parmezán, nastrouhanou citronovou kůru a olivový olej. Osolíme, opepříme a promícháme.
-
2
Kousky rybího filé ve směsi důkladně obalíme. Dáme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C 15 minut.