Teplé chlebíčky se šunkou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Šunka dušená
  • 100 g Sýr Gouda 45%
  • 4 krajíc Chléb toastový
  • 2 ks Rajčata
  • 0.5 ks Okurka salátová
  • 2 polévková lžíce Omáčka tatarská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 317 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 514 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 32 g
  • Cholesterol 43.3 mg
  • Draslík 328.4 mg
  • Vláknina 6285 mg
  • Vitamín A 6285 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.9 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata a okurku omyjeme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Krajíce toastového chleba potřeme tatarskou omáčkou a rozkrojíme na trojúhelníky. Plátky šunky rozkrojíme na poloviny a obložíme jimi toasty. Na šunku položíme vždy několik plátků okurky a rajčat. Povrch posypeme sýrem nakrájeným na nudličky.

  • 3

    Chlebíčky urovnáme na plech a ve středně vyhřáté troubě zapékáme asi 10 minut.

  • 4

    Podáváme horké.

Komentáře k receptu