Tortellini s mascarpone

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 500 g Těstoviny Tortellini
  • 90 g Pancetta
  • 185 g Mascarpone
  • 80 g Rajčata sušená sterilovaná
  • 20 g Bazalka
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 5 g Sůl
  • 125 ml Vývar drůbeží
  • 650 ml Voda pitná
  • 2 kávová lžička Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 573 kcal
  • Sacharidy 59 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 1178 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 59 g
  • Cholesterol 8550 mg
  • Draslík 230.3 mg
  • Vláknina 7261.7 mg
  • Vitamín A 7261.7 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.

  • 2

    Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.

  • 3

    Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.

  • 4

    Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.

Komentáře k receptu