Tortellini s mascarpone
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 573 kcal
- Sacharidy 59 g
- Tuky 28 g
- Sodík 1178 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 59 g
- Cholesterol 8550 mg
- Draslík 230.3 mg
- Vláknina 7261.7 mg
- Vitamín A 7261.7 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Tortellini uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu al dente, poté je scedíme a necháme stranou okapat.
-
2
Osmažíme na oleji pancettu 2 - 3 minuty. Vmícháme do ní vývar, mascarpone a sušená rajčata.
-
3
Přivedeme k varu, stáhneme oheň a omáčku asi 5 minut vaříme, až ji trochu zredukujeme. Vmícháme bazalku, osolíme a opepříme.
-
4
Vložíme do omáčky tortellini, pokrm promícháme a servírujeme.