Pstruzi dušení v černém pivu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 350 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 14 g
- Sodík 203 mg
- Bílkoviny 42 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 116 mg
- Draslík 797.4 mg
- Vláknina 1838 mg
- Vitamín A 1838 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné pstruhy osolíme, zakapeme citronem a pod fólií necháme v chladničce zhruba hodinu odpočinout. Cibuli nakrájíme na kolečka.
-
2
Pstruhy vložíme s cibulí do rendlíku, podlijeme pivem, přidáme bobkový list a pod poklicí dusíme, až jsou ryby měkké.