Conchiglie s fazolemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 911 kcal
- Sacharidy 148 g
- Tuky 16 g
- Sodík 682 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 77 g
- Cholesterol 32.8 mg
- Draslík 177.6 mg
- Vláknina 6802.5 mg
- Vitamín A 6802.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 27.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme na skus v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
-
2
Na oleji osmažíme dozlatova drcený česnek a nakrájenou cibuli.
-
3
Přidáme hotovou omáčku na těstoviny, pomerančovou šťávu a fazole. Směs přivedeme k varu, potom stáhneme oheň a asi 5 minut zvolna prohřejeme.
-
4
Na těstoviny nalijeme omáčku s fazolemi, přidáme nastrouhaný čedar a bylinky a mícháme, až se sýr roztaví. Zdobíme nastrouhaným čedarem.