Farfalle se zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 5

Suroviny

  • 300 g Cuketa
  • 200 g Rajčata
  • 300 g Tykev
  • 5 g Sůl
  • 20 g Petržel - nať
  • 100 g Cibulka jarní
  • 80 g Paprika červená
  • 500 g Těstoviny Farfalle
  • 65 g Kukuřice
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 478 kcal
  • Sacharidy 88 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 403 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 88 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 538.3 mg
  • Vláknina 11612 mg
  • Vitamín A 11612 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 58.3 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.

  • 2

    Na pánvi osmažíme doměkka na 2 lžících olivového oleje plátky tykve a cukety. Vmícháme drcený česnek, jarní cibulky, proužky červené papriky a kukuřici a smažíme ještě 2-3 minuty. Potom do směsi vmícháme rajčata.

  • 3

    K těstovinám přidáme zbývající olivový olej a čerstvou petrželku, rozdělíme je na talíře a navrch upravíme zeleninovou směs.

Komentáře k receptu