Farfalle se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 88 g
- Tuky 7 g
- Sodík 403 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 88 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 538.3 mg
- Vláknina 11612 mg
- Vitamín A 11612 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 58.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a vrátíme do hrnce.
-
2
Na pánvi osmažíme doměkka na 2 lžících olivového oleje plátky tykve a cukety. Vmícháme drcený česnek, jarní cibulky, proužky červené papriky a kukuřici a smažíme ještě 2-3 minuty. Potom do směsi vmícháme rajčata.
-
3
K těstovinám přidáme zbývající olivový olej a čerstvou petrželku, rozdělíme je na talíře a navrch upravíme zeleninovou směs.