Bylinkový salát s vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 249 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 22 g
- Sodík 285 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 85.1 mg
- Vláknina 2101.5 mg
- Vitamín A 2101.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 7.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Bylinky pečlivě opláchmene pod tekoucí studenou vodou. Na tvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
V míse rozmícháme hořčici, sůl a pepř, jablečnou šťávu, balzamikový ocet a citronovou šťávu. Olej postupně přišleháme metlou.
-
3
Bylinky s plátky vajec dáme na talíř a pokapeme zálivkou.